ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΩΝ
Πακέτα Αποκλειστικά & Μόνο για Συνεργάτες της Our Global Idea

Maximum Server Uptime

Το Server uptime είναι σημαντικό σε όλες τις επιχειρήσεις - σκεφτείτε το ως τον παλμό τη καρδιάς της φιλοξενίας της επιχείρησηής σας. File και databases servers, email και web servers είναι άρρηκτα συνδεδμένοι στις περισσότερες επαγγελματικές διαδικασίες, και αν υπάρχει downtimes αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγικότητα, στις πωλήσεις, στην ευχαρίστηση των υπαλλήλων και των πελατών. Γι'αυτό το να εξαασφαλίσουμε το the maximum server uptime είναι τόσο σημαντικό για εμάς - θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως οι επαγγελματικές σας λειτουργίες τρέχουν κανονικά ώστε οι πελάτες σας να είναι χαρούμενοι.

Η επιλογή φιλοξενίας σ'εμάς θα σας εξασφαλίσει το απόλυτο uptime, χωρίς προβλήματα και διακοπές στη υπηρεσία.

Παροχή δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο

Οι υπηρεσίες μας τροφοδοτούνται από εκατοντάδες servers και data centers που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, ώστε να είστε ήσυχοι ξέροντας πως οι πελάτες σας μπορούνε να μπούνε στο site σας από οπουδήποτε. Επιπλέον, παρέχουμε εργαλεία επίβλεψης για να έχετε επαγγελματικά σταστιστικά - η κίνηση του website είναι ένα σημαντικό βήμα στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της δημοκτικότητας, και επιπλέον να βλέπετε από που έρχονται οι επισκέπτες σας, ποιά ώρα της ημέρσας σας επισκέπτονται, και πόση ώρα μένουν. Η στόχευσή μας σε μια παγκόσμια αγορά επεκτείνεται σε καταχωρήσεις domains, και προσφέρουμε τα πιο διάσημα TLD's προς καταχώρηση.

Η αφοσίωσή μας στην Εξυπηρέτηση πελατών επεκτείνεται φυσικά σε όλο τον κόσμο. Είμαστε εδώ ώστε να σας βοηθήσουμε με το hosting σας με οποιονδήποτε τρόπο, και μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email, ή live chat.

Κορυφαία ασφάλεια

Κοιμηθείτε ήσυχοι ενώ ξέρετε πως παρέχουμε παρακολούθηση και προστασία DDoS. Παίρνετε την ασφάλεια της προστασίας των δεδομένων των πελατών σας σοβαρά, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Η ομάδα ασφαλείας μας είναι όλη μέρα στη δουλειά, κάθε μέρα ώστε να παρέχουνε το επίπεδο της ασφάλειας που απαιτείται στη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο εύρος από εργαλεία ασφάλειας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν πιστοποιητικά SSL, ρυθμίσεις firewall, υπηρεσίες επίβλεψης ασφαλείας, πρόσβαση με VPN, και πολλά ακόμα.

Επιλέξτε το ιδανικό επίπεδο για εσάς!